joi, 28 februarie 2008

Astenia de primavara

       Ma uitam zilele trecute la stiri si era un reportaj foarte neinteresant despre astenia de primavara. Daca nu stiti, astenia de primavara este: " Stare de oboseală intensă şi prelungită, însoţită de slăbiciune fizică, de scăderea capacităţii de lucru intelectual etc" (conform dexonline). Ei bine, ce credeti ca spuneau maretii "specialisti"? Spuneau, printre multe alte ineptii, ca elevii nu mai au chef de scoala! Ooau! E na??? Nu mai au elevii chef de scoala? De ce, au avut vreodata elevii chef de scoala? Eu stiu ca este ceva natural ca elevii sa nu aiba chef de scoala si este chiar suspect cand un elev are chef, si da, atunci elevul ar trebui sa se cam duca pe la doctor sa ia ceva pastile.
     In concluzie: nu trebuie sa fii mare specialist ca sa stii ca elevii nu au chef de scoala, iar daca ai chef de scoala, aseaza-te si asteapta sa-ti treaca.

marți, 26 februarie 2008

Urasc Bucurestiul!!!

Nu intodeauna, dar il urasc pentru ca nu stiu cum reusesc, dar cand dau piept cu aglomeatia din
metrou sau din tren cand vin la Bucuresti, ma  imbolnavesc cu siguranta! Ieri cand am plecat de acasa, ma durea doar un pic capul si cand m-am intors eram moarta, cu febra si cu o "dorinta"
nebuna sa zac. Azi am vrut sa ma duc la scoala, dar chiar nu am fost in stare, asa ca am decis sa stau acasa si poate sa ma fac bine pana maine si sa ajung la scoala, ca daca pierd ziua de maine,
cu 10 ore, am cam pierdut facultatea.
Am auzit azi ca a murit profesorul meu de engleza...nici nu imi vine sa cred, nu era foarte batran, nici nu parea bolnav...Dumnezeu sa-l ierte! Asta ma face sa inteleg ca viata e cam fragila...nici nu realizezi ce ti se poate intampla...Stiu cazuri de oameni care au murit dintr-o raceala banala, cand nu se astepta nimeni, asa ca mai bine ma bag in pat repede, beau un ceai cald si mai iau un pumn de pastile sa ma fac bine...si poate revin cu  un post mai vesel...:(

vineri, 22 februarie 2008

Un orar cu personalitate aka o bataie de joc!



Din ciclul "Ineptii" si categoria " Frustrari" va prezint azi noul meu orar facut special pentru a satisface dorintele profilor. Dupa cum se poate observa si din poza, orarul grupei 9, grupa mea este un fel de...job full time este putin spus deoarece nu am 8 ore pe zi de "lucru", ci 10, si daca le numaram si cele doua ore de la 10 la 12 in care am pauza si totusi nu pot sa ajung acasa, rezulta 12 ore de stat la scoala in ziua de miercuri. Mai adaugam si cele doua ore pe care le fac pe drum dus- intors si asta este ziua, 14 ore plecata de acasa. Evident, nu este singura problema a minunatului orar, deoarece conform lui grupa noastra face acelasi seminar de doua ori pe saptamana cu doi profi diferiti, iar alte grupe au un seminar in acelasi timp cu o alta grupa, daca nu chiar cu alte doua grupe si cu acelasi profesor (deci ori se dedubleaza proful si este in mai multe locuri in acelasi timp, ori grupele fac seminar impreuna, si cred ca prima varianta este mai plauzibila de vreme ce este aproape imposibil sa gasim o sala in care sa incapa toti studentii dintr-o singura grupa, deci o sala in care sa incapa studentii din doua sau chiar trei grupe este mult peste posibilitatiile facultatii). In concluzie, cred ca desi am depus plangeri si am facut diferite demersuri pentru revizuirea bataii de joc (orarului), nu cred ca se va schimba nimic, pentru ca in fond orarul este facut sa satisfaca dorintele funduletelor pretentioase de profi, si nu pentru studenti. Vorba lui Mircea Badea: TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!

joi, 21 februarie 2008

Karaoke time!!!

Sub deviza: " Ce face omul cand nu are ce face?" ne-am gasit o ocupatie, si nu e nici sa mergem la scoala, nici nu ne-am angajat asa cum ar crede multa lume, ci sa mergem la karaoke. Sa va explic cam ce fel de oameni sunt in astfel de locuri: 1. oameni care au voce si stiu ca au voce, asa ca isi aleg melodii care sa iti ridice parul pe maini, 2. oameni care nu au o astfel de voce, stiu ca nu au si aleg melodii vesele si smechere care sa te faca sa iti ridici fundul de pe scaun si sa canti si tu cu ei, si 3. oameni care nu au voce, nu stiu asta si aleg melodii grele pe care nu sunt evident in stare sa le cante si care au ca efect...ei bine...ti se cam ridica parul de pe cap...de suparare si iti doresti intens sa termine cat mai urgent de cantat inainte sa-ti smulgi parul, sa fi nevoit sa te duci la baie din cauza rasului spasmatic pe care cu siguranta ti l-au provocat sau...mai e si a treia posibilitate dar implica niste rosii si alte legume pe care nu prea le gasesti pe acolo asa ca...trebuie sa ne rezumam la primele doua.
Acum sa va postesc asa, pe cat posibil, cam cum aratau si ce faceau oamenii aseara pe acolo. nu o sa va povestesc totusi de oamenii din prima categorie, care au cantat Frank Sinatra sau My Immortal atat de bine in cat...ce sa mai ...nu e nimic de spus despre ei. O sa va povestesc despre, oamenii mai putin constientii de ei. cum ar fi o fata pe care o sa o intitulez generic "Fatso" si care a cantat o melodie de la Shania Twain, sau mai bine zis a facut o coregrafie foarte amuzanta pe melodia " You don't impress me much". Pana aici e de inteles, poate era prima data la karaoke, poate avea emotii, poate...stiu eu sunt multe motive, dar m-a socat foarte tare cand s-a facut pauza si a inceput Fatso sa danseze...asta a fost un soc pentru mine pentru ca in timp ce se unduia plina de gratie ( =)) ) pantalonii care aveau si asa o talie foarte joasa s-au lasat din ce in ce mai jos, si mai jos, si am realizat cat de tare o strangeau ( =)) ), pentru ca Fatso aveau un (as fi vrut sa scriu mic, dar nu era asa) colac de savare in jurul ei...iar bluza ridicata undeva pana sub sani, gata, gata sa explodeze...si cu toate astea se unduia in continuare alaturi de un prieten care freca o curea de ea (???). Nu am nimic cu oamenii supraponderali, dar cand ei fac un spectacol atat de...dezgustator, nu pot decat sa rad, am fost si eu grasa si nu faceam asa, acum nu mai sunt grasa, si tot nu fac asa pentru ca oricum as arata un astfel de "spectacol" e demn de mila. Am plecat dupa reprezantatia lui Fatso, si nu pot sa va spun cum s-a terminat, daca a realizat pana la urma ca toata lumea ii face loc nu ca sa o admire de pe margine, ci ca sa rada si eventual sa poata sa povesteasca si altora ce personaj penibil au vazut aseara la karaoke.
Daca vreti sa stiti daca am cantat nu o sa va spun va las sa ghiciti sau sa fierbeti in suc propriu,ca pana la urma, oricum in afara de cele 3 categorii enumerate mai sus, trebuie sa mai adaug una- Carmen (pentru fete mici si blonde carora le face lumea loc ca sunt asa de miciiii....ofofof...)!
In rest am observat ca oamenilor le place sa se dea in spectacol, pentru ca localul era plin si toate mesele erau rezervate, ca le place sa-si vada prietenii cantand (sau ceva de genul), si apoi sa rada pana la lacrimi, si le mai place si pepsi in lipsa de cola...(apropo...urasc locarurile care au contract de excusivitate cu pepsi si unde nu gasesti o COLA sau ceva de la COCA-COLA COMPANY!!!)
Aaaaaaa si am mai observat ca majoritatea soferilor de taxi sunt nesuferiti!!!!!!!
Cam atat pentru azi din capitolul karaoke, tot ce e posibil sa revin si saptamana viitoare cu un post asemanator.

luni, 18 februarie 2008

Am si eu blog, sunt si eu om!

Daca nu ai blog nu existi! Cam asta ar fi motto-ul studentilor la jurnalism in general, si nu numai, si am zis ca daca toaNta lumea are, eu sa nu am??? Adica ce, eu nu intru in categoria oamenilor care au ceva de spus??? In alta ordine de idei, pot sa spun ca pe blog o sa-mi postez toate frustrarile, si o sa incerc sa fiu cat mai putin banala. Ce sa zic, am asteptari mari de la blog si de la cei care il vor citi, dar in primul rand de la mine. Salut toti bloggerii consacrati si va spun de azi: AVETI CONCURENTA! muahahaha!