vineri, 14 martie 2008

Diary of lost thoughts

       Astazi e vineri si e cald, e soare si e sfarsit de saptamana-inceput de week-end. Intodeauna mi-a placut sa fie soare, imi da o nota de optimism, ma face sa cred, pentru nu stiu ce motiv, ca o sa am o zi buna.
      Mi-am dat seama ieri de mai multe lucruri, unele mai importante, altele mai putin importante, unele importante doar pentru mine si altele de uz general. In ultima categorie se incadreaza ce o   sa va spun in continuare:
      1.NICIODATA sa nu va incredeti in zilele de 13! Urasc zilele de 13!!! Am observat eu ca sunt cele mai rele zile si ca este adevarat ca nu mi se intampla ceva rau in fiecare zi de 13, dar ca mi se intampla lucruri urate si de multe ori fara vina mea exact in zilele aste.
     2.INTOTDEAUNA trebuie sa am incredere in instinctul meu si in prima impresie. Daca ziua de ieri a inceput rau fara un motiv solid, ci doar dintr-un cumul de motive mai putin serioase, atunci nu avea cum alfel sa se termine decat apoteotic intr-un mod neplacut. Degeaba a incercat ziua de ieri sa ma pacaleasca, sa para ca merge pe drumul cel bun, sa para ca totul e ok, pana la urma finalul a fost inevitabil.
      Urasc sa pic la mijloc, sa fii mediocru in general e cel mai rau lucru, deci nu esti printre cei buni, dar faci totusi un efort pentru ca nu esti nici printre cei mai slabi, esti undeva la mijloc, esti lipsit de importanta, pentru ca in general nu acordam importanta oamenilor de nivel mediu, ei nu exista, ne intereseaza elitele, in principal, si cei de la coada listei, pentru a-i scoate in evidenta la capitolul "asa nu!", si, ca sa continui ideea, e rau sa pici la mijloc in general, pentru ca ai cel mai mult de pierdut. Stiti proverbul "Cand doi se cearta, al treilea castiga" ?Ei bine, in viata reala cand doi se cearta al treilea are cel mai mult de pierdut, din ori ce punct de vedere am privi situatia.
     In alta dezordine de idei, putem spune ca cel mai rau este sa pici la mijloc intr-o zi de 13, ca e rau sa suporti consecintele faptelor altor persoane (e destul de rau ca trebuie sa suportam consecintele propiilor fapte). Singura parte buna a unei astfel de situatii este ca, daca esti destul de inteligent, poti sa inveti multe lucruri interesante, trebuie doar sa ti ochii deschisi.
     Cam atat cu postul asta lung, plictisitor si in care nu am zis nimic defapt. Va pupa Carmen si poate candva o sa va pot spune si ca am fost in stare sa invat ceva din ziua   de 13, si poate chiar sa rezolv situatia,  sa save the day!

joi, 13 martie 2008

E joi

       E joi.M-am saturat sa ma trezesc in fiecare zi la 6, dar asta e...presupun ca e mai bine decat sa ma intorc la 9 acasa. Vreau sa fac ceva, sa fac ceva intersant pentru ca nu am mai facut de mult nimic. Vreau sa ies sa ma plimb, vreau la mare, la munte, la o petrecere unde sa ma distrez, sa dansez, sa rad, sa fac ce vreau si sa ma simt bine. Nu mai pot sa fac multe lucruri, ca trebuie sa ma duc la scoala a doua zi de la 8 asa ca trebuie sa ma culc la 10-11, altfel pierd ficatul si nu mai sunt in stare de nimic, ca trebuie sa ma intorc acasa sa fac curat, ca daca nu fac eu nu are cine altcineva sa imi tina locul...Banii se duc repede si nu stiu pe ce, bine ca am de unde sa cheltuiesc. Nu mai am niciodata timp de mine, sa lenevesc, sa cant prin casa de nebuna, sa nu stiu exact ce, dar ideea e ca nu mai am niciodata timp. Sunt atatea lucruri pe care TREBUIE sa le fac in fiecare zi, pur si simpulu TREBUIE!
     Credeam ca viata de student o sa fie mai usoara, dar...au aparut multe lucruri pe care nu le-am prevazut. Credeam ca o sa fiu mereu in oras, in parc, cu fetele, cu prietenii, credeam ca o sa obosesc sa fac mereu multe lucruri interesante, dar in schimb am obosit sa fiu studenta (deja) si sa fiu responsabila de multe lucruri. nici nu stiu daca sa public postul asta care sigur va starni niste controverse, ca deh...cum altfel sa asezonam sentimentul asta de saturatie daca nu cu mai multa sare pe rana.
     Mi-am dat seama ca mereu astept saptamana viitoare, week-end-ul sau bursa, sau alt eveniment ca sa fac ceva, si defapt, nu se intampla nimic...vine si week-end-ul, si trece repede, in fond sunt doar doua zile, vine si saptamana viitoare si o iau de la capat cu scoala si cu responsabilitatiile marunte pe care le am, vine si bursa si...pe asta nici nu o simt cand se termina, uneori nici nu sunt sigura ca a fost acolo.oh well, i supose that's life, in traducere libera trebuie sa ma impac cu viata asta, care se presupune ca e cea mai frumoasa perioada din viata...marfa...ce ma asteapta dupa asta???
    Nu mai zic nimic...termin aici, ma duc sa ma imbarc sa plec la scoala, si sa ma intorc la minunata mea viata.

sâmbătă, 1 martie 2008

Girl power!

      A inceput primavara, si caledaristic, si practic si in toate felurile! A inceput deasemenea si luna femeilor de pretutindeni, slabe, grase, inalte sau ...nu (:D), brunete, blonde, roscate, vopsite sau nu, albe, negre, vedete, neconoscute, dragute, nesuferite, secretare, directoare, casnice si toate celelalte caracteristici care ne deosebesc pe noi femeile in general. Gata cu gatitul, spalatul, curatenia si toate celelalte la care ne pricepem mai mult sau mai putin si pe care suntem nevoite
sa le face, acum trebuie sa avem grija de noi, sa ne facem frumoase, sa ne relaxam si sa fim egoiste.
     
     Daca nici in luna martie nu primim flori si cadouri multe....hmmmm nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla cu bietii barbati care se afla in jurul nostru, si care nu inteleg saracii de ce trebuie sa faca atatea cadouri, si de ce nu au si ei luna barbatilor, sau macar o zi...macar 29 februarie sa fie proclamata Ziua Interbationala a Barbatilor (fie ea si  odata la 4 ani)!

     In alta dezordine mare de idei, nimeni nu stie exact de unde a pornit traditia cu martisorul, care oricum s-a denaturat in ultimii ani. Martisorul este: " mic obiect de podoaba legat de un fir impletit, rosu cu alb, care se ofera in dar ca semn al sosirii primaverii, mai ales femeilor si fetelor
la 1 martie"(www.dexonline.ro), deci, MARE ATENTIE, martisorul este un obiect mic, nu o 
masina, nu o casa, nu un iaht sau o insula, este ceva simbolic, deci dragelor sarbatorite, nu fiti
suparate daca nu ati primit ultimul model de SUV pemtru ca de data asta chiar conteaza gestul.    
  
    In legatura cu 8 Martie, aici e alta poveste, barbatii ar cam trebui sa cheltuiasca bine pe
cadou, e ziua in care ar trebui sa primim un cadou atat de mare incat sa recompenseze toata treaba pe care am facut-o un an intreg. Deci, aviz persoanelor interesante, o sa postez si o lista cu
lucrurile pe care TREBUIE sa le primesc de 8 Martie si cel mai tarziu pana de ziua mea.
     
    Va pup fetelor, sa aveti o primavara frumoasa si sa fiti iubite! Dragi barbati, mi-e mila de voi
(ba nu! muahahahaha!) si nu pot sa va urez decat sa va reveniti repede financiar dupa luna 
martie, nu de alta, dar vine 1 Mai si o sa vrem la mare!