vineri, 26 iunie 2009

Michael Jackson

A murit...o sa ne fie dor de el...Pentru cei care stiu ce inseamna muzica, Michael a fost un zeu. Astazi este pentru ultima data cand numele lui tine prima pagina a ziarelor si deschide toate buletinele de stiri.

A fost cea mai mare personalitate care a vizitat Romania, a fost cel mai mare star pop, controversat de multi, dar iubit de si mai multi.

Nu am cuvinte sa spun cat de trista sunt...Plang si eu alaturi de toti cei care l-au iubit.

DUMNEZEL SA-L ODIHNEASCA IN PACE!

MICHAEL JACKSON 1958-2009

miercuri, 10 iunie 2009

112 Politia?

Cum statea eu aseara foarte linistita la mine in dormitor ascultand linistea noptii...apare si Gabi care imi spune calm: "Bah sunt niste oamenii in curtea bisericii, distrug copacii". Eu, mai mult sa ma distrez, ii zic sa sune la politie. Ma uit si eu pe fereastra si vad grupul de nomazii care culegeau tei intr-o maniera atat de delicat incat eram convinsa ca nu o sa mai fie de loc copacul acolo cand termina. 3 barbati se suisera in copaci si rupeau crengi pe care le aruncau jos de unde le preluau indiencele si rupeau florile de tei de pe ele.

Dupa ce am sunat la politie am stat linistiti si am urmarit actiunea. Nu eram foarte sigura ca o sa apara cineva, dar, in mai putin de 10 minute, au aparut doi politisti. Cand i-au vazut, indiencele au fugit. Aici apare partea interesanta, unul dintre politisti chiar a alergat dupa ele, le-a prins si le-a adus in fata bisericii unde le-a facut instructajul tuturor sa nu-i mai prinda la furat de tei.

E adevarat ca stau la 5 minute de sectia de politie, dar nu ma astepta sa ajunga asa repede politistii si chiar sa se si implice in urmarirea suspectilor. Nomazii nu au patit nimic, nu le-a dat amenda, nimic, dar nu asta e important, i-au alungat din fata blocului meu si eu am inceput sa imi recastig increderea in politia romana.

A, si cel mai important, politistii care au venit nu erau grasi...nu aveau burta...nu inteleg ce s-a intamplat? Unde sunt mancatorii de gogosi infuriate???

sâmbătă, 6 iunie 2009

Dam examen...sau nu dam examen?

Ajung la Universitate pe la 10, adica la ora la care, impreuna cu alti cativa nefericiti studenti, trebuia sa intru in examen, de fapt un test premergator examenului. Intram in sala, la indicatiile profesoarelor de seminar si asteptam. Nu stim ce...asteptam o ora. La 11 trebuia sa inceapa examenul propriu-zis...abia atunci aflam primele vesti: s-a blocat xeroxul....Mai asteptam putin...se face 12...studentii sunt nerabdatori. Multi dintre ei lucreaza si se invoisera de la serviciu ca sa dea examenul...

Pe coridor studentii se revolta, le e foame, le e sete, au alte treburi, cat vor mai sta sa astepte? Mai dau examenul? Sa plece si sa vina frumusel la restanta? Aflam ca masina profesoarei a fost blocata in parcare de un camion si...mai avem de asteptat pana vine cu foile de examen. Se face consiliul studentilor in frunte cu seful de an. Pe ordinea de zi un singur punct: plecam sau ramanem?

Pe la 12:30 ajunge profesoara, evident suparata si ea pe aceiasi tema ca si noi. Studentii care se grabea vroiau sa dea examenul asa ca au navalit in sala. Profesoara i-a poftit afara. S-au revoltat, au aparut divergente, s-au rezolvat.

Este evident o situatie neplacuta pentru toata lumea, si profesorii de seminar au stat ca si noi si au asteptat fara sa stie cand se va termina totul, si profesoara a avut probleme care nu au fost din vina ei. A fost o situatie urata, nu invinovatesc pe nimeni, dar intrebarea ramane: Daca intarzii si eu, nu 2 ore jumatate, doar jumatate de ora, pentru ca mi-a fost blocata masina, pentru ca a luat foc xeroxul, pentru ca am facut accident pe drum, ma mai asteapta cineva pe mine? Mai intru in examen? Sau daca se intampla asta cu toti studentii, nu doar cu mine, ne asteapta si pe noi cadrele didactice 2 ore???

Gratarul nostru cel de toate zilele

Vreti o zi linistita in aer liber? Vreti sa mergeti la pescuit sau doar la padure? Aveti o curte mare sau locuiti la bloc si vreti sa faceti un gratar? Lucifer sa fie cu voi! Gratarul Lucifer! Excelent in orice situatie, veti pregati o masa delicioasa si foarte sanatoasa. Pofta buna!!

gratar gratar2