joi, 31 iulie 2008

Nu fumati!(la volan)

Am inteles recent ca sa fii sofer in Bucuresti inseamna sa incalci toate legile, chiar si legea gravitatiei, sau cum spune Gabi, sa conduci inseamna sa nu tii cont de nicio regula de circulatie atata timp cat nu atingi masina de nimeni si nimic.

 

Deasemenea, am observat ca noile pachete de tigari, cu pozele alea horror, nu au niciun efect asupra fumatorilor, ba mai mult, se si amuza pe baza lor. iata si exemplul: eram in oras cu prietenii mei fumatori, la un pahar de vorba&Co, si se scot pachetele de tigari pe masa, moment in care incep mistourile pe baza pozelor: "Ia frate, ce surpriza ti-a picat??? A, asta cu copilul, am avut-o si io...da' mie mi-a picat asta cu cancer in gat, uite e marfa e!!!"

 

In concluzie, nu fumati cand sunteti la volan! Sau...mai bine ascultati melodia asta marfa :

miercuri, 23 iulie 2008

1461 de zile, mii de saruturi...Diary of happiness...

M-ai ciupit de mana si mi-a spus sa nu uit niciodata...nu am uitat! Imi amintesc cand ma duceai acasa seara si iti faceai curaj sa ma saruti...erai atat de dragut...Sau cand a crezut toata lumea ca ne-am sarutat si nici acum nu recunosti ca nu s-a intamplat nimic atunci!

 

Au fost trei nopti magice in care te-am cunoscut asa cum nimeni nu te-a cunoscut vreodata si prima data cand mi-ai spus "te iubesc".Am ascultat "dreamer" de cel putin 100 de ori si credeam ca nu o sa mai pot vreodata sa ascult macar un acord din melodia aia, acum mi-am dat seama cat de mult inseamna...si ca nu suntem decat doi visatori intr-o lume...mare... Imi amintesc cand mi-ai spus ca adori sa te trezesti cu mine si stiu ca nu s-a schimbat nimic. Imi amintesc dimineata in care am fost cu tine la urgente sa iti pui mana in ghips, pe care o rupsesei pentru mine.

 

Eram mica si nu stiam sa iubesc, credeam ca nici nu vreau macar si am plans doua ore cand am realizat ca te iubesc...si nu s-a schimbat nimic. Am si acum toate poeziile si toate desenele de la tine...Si o sa urasc mereu trenurile pentru ca in fiecare saptamana te luau de langa mine si te duceau departe si stateam seara in pat si auzeam trenul...stiam ca esti in el si ca pleci...Nu o sa uit niciodata cand mi-a spus mama ca ma trimite la liceu la Bucuresti ca sa fiu mai aproape de tine, pentru ca nu mai suporta nici ea sa plang mereu de dorul tau...nu traiam in timpul saptamanii decat pentru ca stiam ca o sa vina week-end-ul si o sa fiu cu tine. Aproape ca faceai naveta ca sa fii mai mult timp cu mine, iar eu nu ajungeam niciodata la primele ore...

 

Imi amintesc primele probleme si cum le rezolvam, si cand m-ai luat prima data de mana, ai fost singurul care nu a respectat regula si nu m-a lasat sa fiu singura. Am fost si o sa fiu mereu baby-girl, iar tu vei fii mereu baiatul meu cu plete...And I will always show you how deep is my love...Pentru ca Vama Veche a cantat mereu despre si pentru noi...Seara in care nu mai voiai sa ma lasi sa plec acasa, vroiai sa raman cu tine...Mereu a fost cineva impotriva noastra...noi vom fi mereu impreuna...nu mai suntem de mult persoane diferite, suntem un tot, Gabi si Carmen, si nu putem fi unul fara celalalt. Nu m-a mai facut nimeni niciodata sa plang de fericire asa cum numai tu poti si stiu ca numai eu pot sa te fac sa zambesti larg si fericit.

 

Ne-am dorit sa fim departe de toti si de toate, doar noi doi, sa nu ne mai fie dor... au trecut trei ani, dar am ajuns acolo unde am vrut...si o sa le facem pe toate asa cum vrem...la timpul lor...

 

Ti-am cantat "The one" pentru ca esti my one si vei fi mereu, si pentru ca "underneath your clothes there's an endless story, there's the man I chose, there's my territory". Imi amintesc primul nostru revelion impreuna...doar noi doi...au trecut patru ani...

 

Au trecut patru ani si viata s-a schimbat...ai fost langa mine si m-ai sustinut in toate deciziile mele, te-ai certat cu mine cand ai crezut ca gresesc, m-ai lasat sa aleg si te-am ales mereu pe tine...ne-am ales pe noi...Nici acum nu suport sa te vad plangand si o sa lupt intodeauna impotriva oricui iti face rau pentru ca " when you cry, I wipe away all of your tears, when you scream, I fight away all of your fears, I held your hand through all of this years, and you will always have all of me!"

 

Am trecut prin atatea impreuna, pe care nu le stim decat noi, peste probleme, peste momente de fericire coplesitoare in care nu puteam decat sa plang, am spus cuvinte frumoase pe care nu putem sa le uitam, ne-am plimbat de mana prin ploaie, am "condus", am "inotat" si am "zburat" pe asfalt...nu o sa poata nimeni niciodata sa ne inteleaga...cine ar intelege doi nebuni care traiesc unul pentru celalalt? Timp de patru ani am fost exemplu pentru unii negativ, altii si-au dorit sa simta ce simtim noi. Stiu ca nu pot fi fericita decat langa tine, stiu ca nu pot fi fericita decat daca esti tu fericit, stiu ca ma iubesti asa cum ingerii isi iubesc aripile si stiu ca mergem pe sarma, dar nu o sa ne pierdem niciodata echilibrul...

 

Imi cer scuze daca postul asta nu are foarte multa logica, nici nu am intentionat sa aiba, dar oricat as incerca nu o sa gasesc niciodata cuvintele care sa descrie coerent ultimii patru ani, o sa spun doar ca au fost cei mai frumosi. Iti multumesc ca existi si ca am devenit un om mai bun langa tine, ca "ma ajuti la vise", ca ma iei in brate cand visez urat, ca pot sa te sun si sa ma plang la tine indiferent ce problema as avea, ca iti faci griji pentru mine si ca faci tot posibilul sa fiu fericita.

vineri, 4 iulie 2008

Pe scara in fata usii

Sunt evident pe scara in fata usii, nu ma intrebati de ce nu am cheie sa intru in casa...mi-e foame de mor si stiu si ca o sa mai dureze o vreme pana o sa mananc...sunt obosita si vreau sa fac un dus, dar am internet wireless si imi permit sa stau pe scara aici si sa scriu pe blog.

 

Astazi vreau sa va enumar cateva din cele mai penibile/amuzante/idioate/ cu sau fara efect replici de agatat pe care le mai folosesc barbatii, toate acestea sub numele de "Pentru ca barbatii au umor". Iata si prima replica, pe mine una m-a amuzat teribil si m-a inspirat sa scriu postul asta, "Buna pisi, imi dai si mie...o geanta in cap???" O a doua relica extrem de interesanta este:"Ai un foc sa aprindem o discutie???"

 

Vreau sa mentionez ca replicile astea nu au fost niciodata folosite cu mine, dar am fost martora cand au fost puse in aplicare, asa ca m-am decis sa le scriu aici, sa aiba si barbatii de unde sa se mai inspire daca raman in pana de idei.

 

In continuare voi alcatui un top de replici de agatat si evident vom denumi si personajul care le adreseaza. Este inutil sa spun ca o fata care cade la oricare din urmatoarele replici poate fi intitulata generic "PITZI":

Replicile unui cocalar:

  • Ar trebui sa te aresteze! (De ce?) Pentru ca mi-ai furat inima.
  • Scuza-ma, mi-am pierdut ursuletul, vrei sa te culci tu cu mine?
  • Mama ta a fost o hoata?Ca vad ca a luat stelele de pe cer si le-a pus in ochii tai.
  • Daca tipi, te omor!
  • Sunt un hot si am sa iti fur inima!
  • Stii ce ar arata bine pe tine? Eu!
  • Aaa... pe tine te stiu , nu ai fost finalista in "Miss Romania?"
  • Tatal tau este terorist , pentru ca tu esti o bomba!
  • Esti asa de misto cum zic toti baietii?
  • Ce face o fata urata ca tine intr-un loc asa de dragut. OOPS! Ce face o fata asa de draguta ca tine intr-un loc asa de urat?
  • Hai sa mergem la mine acasa si sa facem ce o sa le spun tuturor maine ca ma facut oricum.
  • Ce caine dragut, ce numar de telefon are?
  • Uite-ma ca am aparut, acum mai ai 2 dorinte
  • Am invatat cumva la scoli diferite impreuna?
  • Crezi in dragoste la prima vedere sau mai e nevoie sa mai trec inca o data ?
  • Chemati politia. Este ilegal sa arati asa de bine.

Replici de barbati cu (sau de multe ori fara) bani:

  • Buna, pot sa iti cumpar o masina?
  • Pot sa iti iau ceva de baut sau iti dau banii ?
  • Eu nu sunt asa de inalt, dar acum stau pe portofelul meu.
  • Salut! Eu fac mai multi bani decat poti tu sa cheltui.

Replici folosite de baietii care stiu ca o sa fie refuzati, dar incearca oricum:

  • De ce o fata draguta ca tine, vorbeste cu un idiot ca mine?
  • Am atatea emotii in fata ta, incat mi-am uitat replica de agatat.
  • Buna! Eu sunt un idiot!
  • Mai am 3 zile de trait...
  • Da... cautarea ta s-a terminat!

Si replici care nu te agata, dar te fac sa razi:

  • Un urs polar urias! (Ce?) Am spart gheata!
  • O sa ma saruti, sau trebuie sa mint in jurnal?
  • Vreau sa iti dau satisfactia de a ma refuza. Hai da-i drumul
  • Ce iti place sa mananci dimineata? Ea: De ce? Ca sa stiu ce iti gatesc maine dimineata.
  • Asteapta sa se termine petrecerea, dupa ce se consuma alcool si te adresezi unei persoane pe care nu o stii "Haide ca mergem".
  • Vocile mi-au zis sa vin si sa vorbesc cu tine.
  • Tu dormi in bratele tale? Ea:Nu . Atunci pot sa dorm eu ?
  • Fii unica si diferita, spune DA!
  • Te plimbi pe langa ea si ii zici : Scuza-ma, adineauri mi-ai atins fundu'? Ea: NU! Tu: Ptu bah!
  • Scuza-ma vrei sa dansezi ? Ea: NU! Tu: Poate ca nu m-ai auzit bine... am zis ca arati foarte grasa cu fusta asta !
  • Bond! James Bond!

 

Si cam atat cu replicile de agatat, dar vreau sa amintesc la sfarsit unica replica ce am auzit-o cu totii cel putin odata si care o sa ne bantuie pentru eternitate, ea, doar ea, mama tuturor replicilor de agatat: Ai un ceas???