duminică, 24 august 2008

Mare, soare si tequila sunrise

Stau in holul hotelului cu Gabi, cu laptopul in fata si cu un tequila sunrise langa mine. Marea ma astepta, e chiar mai frumoasa decat mi-o aminteam. De unde stau eu acum vad marea, e albastra, calma si calda.Imi era atat de dor de ea...Aici oamenii sunt calmi, nu au probleme, au doar timp sa se relaxeze. Ma simt princess, asa cum am sperat ca o sa fie. Marea ma trezeste in fiecare dimineata, deschid fereasta si imi intra in camera aerul sarat, iar zgomotul manelelor l-am pierdut undeva departe, pe litoralul romanesc. Nu vreau sa ma mai intorc la praful, aglomeratia si agitatia din Bucuresti...acolo nimic nu e usor, un drum pana la magazin este mereu o provocare, iar drumul cu mijloacele de transport in comun este mereu o lupta pentru supravietuire.

Va lasam acum, ne ducem pe plaja, dar ne vedem cand ne intoarcem :(( Sarutari sarate de la mare!

luni, 11 august 2008

Nu flatulati!

Verbul week-end-ului: "a flatula"

Substantivul week-end-ului: "flatulatie"

Oamenii week-end-ului: "Floriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn Flatulescu si Mihaiiiiiiiiiiii Flatulici"

Pentru cei ce nu-ntelege: am fost la Cheia week-end-ul asta, doua zile foarte linistite pentru mine, nu si pentru Gabi care a facut un traseu montan de 8 ore si s-a intors acasa teafar si nevatamat. Am petrecut aceste doua zile in compania unor oameni minunati, incredibil de primitori si de amuzati si odata la doua minute cineva facea o referire la flatulatie, pentru ca verbul "a flatula" inlocuia orice alt verb. Spre exemplu: "Sa flatulati cu pofta!"(sa mancati cu pofta!), "Flatulatie usoara!"(somn usor!) etc. In alta ordine de idei, m-am simtit minunat, aerul proaspat mi-a facut foarte bine, m-am odihnit, si pe drumul din spre Cheia am acumulat si 50 de puncte!!!! Mai aveam un pic si faceam high score!!!

Bun, cam atat am avut sa va spun, numar in continuare zilele pana o sa plec la mare si va las sa ascultati ultima melodie de la Vama. Nu uitati sa votati!

* A FLATULÁ, flatuléz, vb. I. Tranz. A elimina gazele din intestine prin anus. (cf. fr. flatuler)

marți, 5 august 2008

Regele soselelor

Dupa cum stiti, sau nu, am inceput de ceva vreme (si incerc sa si termin) scoala de soferi. Iata ce ma invata prietenii mei posesori de carnet de conducere si foarte bine intentionati:

 

In primul rand trebuie sa iei toate gropile care iti ies in cale, fiecare groapa valoreaza 5 puncte- cu cat mai multe gropi, cu atat mai multe puncte. In afara de gropi, cu fiecare masina pe care o lovesti acumulezi inca 50 de puncte, iar daca ai lovit un pieton, acesta este considerant jackpot si valoreaza 100 de puncte! Trebuie sa incerci sa te feresti de trenuri, tramvaie si tiruri pentru ca daca ai lovit unul dintre astea esti GAME OVER!

Si iata ca am si o melodie care sa se potriveasca cu postul asta, nu ca postul trecut. Va pupa Carmen, nu uitati sa comentati si sa votati!