miercuri, 28 mai 2008

Frustrari de provincial(a)

Pentru cei care au uitat sau nu au citit primul post de pe blog, tin sa va aduc in vedere ca am creat acest blog doar ca sa imi postez frustrarile pe el. In alta dezordine mare de idei, postul acesta este inspirat dintr-o discutie foarte calma si pajnica pe care am avut-o azi cu un prieten (da Horia, despre tine este vorba).

In primul rand, eu nu desfintez Bucurestiul, doar autobuzele si marlanismele de genul:" au venit astia din provincie sa ne ia locurile la facultate si sa ne respire aerul poluat de Bucuresti". Apreciez in schim parcurile cu lacuri si multa verdeata, cluburile, metroul pentru ca este un mijloc foarte rapid de transport, si multele locuri de petrecere a timpului liber.

In al doilea rand, nu urasc batranii, nu sunt gerontofoba, ii urasc pe cei care sunt in stare sa iti dea in cap ca sa se aseze pe scaun in autobuz, pe cei care spun :"de ce nu mergeti voi tinerii pe jos? cand eram eu tanara.." si pe cei care nu au ce face si se plimba cu RATB-ul pentru ca e gratuit pentru cei care sunt de'o varsta cu electricitatea.

In al treilea rand, traficul din Bucuresti este un dezastru din cauza bucuresteniilor, nu din cauza studentilor provinciali care, ca si mine, circula cu autobuzul, cu metroul sau in cel mai bun caz pe jos, pentru ca nu au bani sa circule cu masina.

In al patrulea rand, barbatii nu sunt cu nici un chip mai frumosi decat femeile, asta e clar si nici nu trebuie sa mai dau argumente.

Si nu in ultimul rand, femeile mai au ele probleme cu condusul, mai sunt si profitoare, mai blocheaza traficul ca sa se dea cu ruj, dar fac toate astea aratand mai bine decat barbatii!

Ce de inteles de aici? Ca nu vad lucrurile in alb si negru, sunt constienta ca nu se poate ca ceva/cineva sa aiba numai parti bune sau parti rele si ca nu fac afirmatii din principiu.

Va pupa Carmen si nu uitati sa votati!

Niciun comentariu: