luni, 20 octombrie 2008

Nu ne mai trageti pe dreapta!

Subtitlu: Agent Tuzgureanu, actele la control!

Agentul Tuzgureanu, inamicul Ploiestiului!

Intr-o superba seara de sambata, dupa un drum facut in Bucuresti pentru un minunat baieram la care nu am petrecut mai mult de 15 minute, pe drum spre casa, undeva pe la Razoare, auzim "Taxiul si Constanta trageti pe dreapta! Prahova la fel!" Da, noi eram in masina de Prahova. Tragem pe dreapta, Gabi coboara calm sa discute cu agaricii, scuze, agentii. Eu in masina ma gandeam deja la bataia televizata care ma astepta tinand cont de faptul ca era numai vina mea ca ne aflam in acel loc. Se intoarce Gabi la masina, la fel de calm cum plecase, doar ca negru de suparare.

Eu: ce s-a intamplat? El: Cica am trecut pe rosu. Eu: Si??? El: Imi ia carnetul!

Cum sa ii ia carnetul???Nu exista asa ceva! Eu: Si ce o sa faci??? El: Nu semnez nimic! Eu: Ba da semnezi! Stupoare! Cum adica sa semneze? Si cum mai contesta el faptul ca i-a fost suspendat permisul??? Eu: Semnezi dupa ce ai scris la mentiuni ca ti se pare ca agentul miroase a alcool si ca nu esti de acord cu cele mentionate in procesul verbal! DA! Era evident, cea mai buna smecherie, clar!

Porneste Gabi spre masina politiei, dupa doua minute vad politistul cum se agita si opreste un taximetrist. Dupa inca doua minute se intoarce Gabi. Eu: ??? El: I-am zis ca miroase a alcool, si a oprit taximetristul sa ii fie martor cand sufla in etilotest. 0.00 evident! Agentul trez nemancat! Agentul: Domne, n-am baut nimic, decat un red bull, stii cum miroase red bull-ul! Gabi: Eu nu cred ca ati baut red bull simplu! Agentul: In baza legii X iti dau amenda pentru injurii aduse organului de control!

O nu! Este posibil sa fi inrautatit eu situatia??? Era clar ca ma asteapta cea mai mare bataie suferita de un liliputan ever! Ce mai puteam sa fac??? Sa ma asigur ca bataia mea este televizata. Eu: Gabi, eu sun la stirile de la ProTv! Gabi: Suna!

In secunda doi il sun pe Robert si ii cer numarul de telefon de la ProTv. Cauta prietenul Robert si ma serveste cu promtitudine. Sun la ProTv, dar niciun raspuns. Sun si la Antena1, de unde mi s-a promis ca va veni un reporter sa investigheze cazul. Eram cea mai mandra de mine, abia asteptam sa vina Gabi sa il trimit inapoi la politist, daca nu l-a speriat amenintarea cu alcoolul, trebuia sa il sperie presa. Vine Gabi, imi intinde actele, porneste masina si plecam. Eu, surprinsa, il intreb cu ochii mari: Ce s-a intamplat? El: Ce sa se intample, mi-a dat actele inapoi si m-a lasat sa plec. M-a intrebat daca o sa scriu in procesul verbal ca mi se pare ca miroase a alcool, i-am zis ca da, evident, daca mie asa mi se pare. Apoi mi-a tinut teoria conform careia el, agentul, organul sexual, este mai smecher decat mine, un amarat de student care nu isi permite sa plateasca o amenda, plus ca sunt din Ploiesti, unde avem o singura strada cu doua semafoare, care sunt puse pe stalp, nu ca in Bucuresti unde sunt si sus, si imi da actele inapoi pentru ca cel mai destept cedeaza, nu pentru ca l-am amenintat. In fond el, organul asexuat, este un smecher si un adevarat, iar noi, cei din Ploiesti, sunt vai de steaua noastra.

Iata cum noi, fraierii din Ploiesti, am plecat fara amenda si fara nicio sanctiune, asta si pentru ca nu aveam de ce sa fim sanctionati, pentru ca intre noi fie vorba, NU am trecut pe rosu! Sa fie pentru ca Agentul Tuzgureanu e mai destept decat noi si a cedat, sau noi am fost mai destepti si nu a avut alta optiune decat sa cedeze?


PS: Am uitat sa mentionez ca tot timpul asta l-am petreceu cu incalzirea data la maxim si cu geamurile lasate jos, ca sa nu se vada folia de pe ele. Smart!

6 comentarii:

Unknown spunea...

Declar cele scrise mai sus conform cu realitatea. Multumesc.

D spunea...

1. Pot sa rad?
=))=))=))=))=))
2. Bravo! :D
si 3. Sugerez ca domnu` agent bucurestean sa se ia in gura cu toate organele noastre ploiestene! :))) ...ups... vai, ce rea sunt :-s =)) Huooo! ca..asa am boala pe bucurestenii care se dau importanti, dar care de fapt prin venele lor curge sange de tzaran...

Anonim spunea...

e f tare,f tare....sunteti incredibili!!!!!

Anonim spunea...

dar nu am aflat ceva esential din istorioara asta: tanarul bavarez de la volan trecuse, sau nu, pe rosu?

carmesyta spunea...

scrie si pe la sfarit, NU trecusem pe rosu, am fost a treia masina din coloana, primele doua au anticipat verdele, noi am trecut corect

Anonim spunea...

Promptitudine, poate?